Penapis Air Coway TERBARU – Villaem II

Kajian tentang penapis air terbaik tidak pernah berhenti.

 

Cantik bukan? Sungguh moden design penapis air Coway terbaru ni. Dengan kombinasi warna grey & putih tu, pergh… Tombol pusing-pusing tu pun dah ditambah baik dari model Villaem yang sebelum ini. Mudah sangat tau untuk semua lapisan masyarakat untuk menggunakan penapis air coway Villaem II ni. Sebab pusing & tekan je.

Penapis air Coway Villaem II ini didatangkan dengan 4 suhu air yang berbeza iaitu, panas, suam, sejuk & suhu bilik. Setiap suhu air dibahagikan di dalam tangki-tangki yang tersendiri. 1.2L untuk air panas/suam, 3.7L air sejuk & 6.4L aie suhu bilik. Dengan jumlah 11.3L air, kapasiti tangki yang agak besar ini mampu menampung keluarga sehingga 6 orang.

 

Untuk bahagian air panas, Coway turut memasang butang keselamatan kanak-kanak (child-lock). Ini bagi memastikan anak-anak anda tidak terkena air panas apabila menekan tempat keluarnya air panas. Jadi anak anda bebas meminum air sejuk & suhu bilik tanpa risau. Mudah lah anda nak didik anak-anak anda untuk lebihkan minum air putih kan…

Kini, penapis air Coway Villaem II turut ditambah baik dengan tombol yang lebih besar dan lebih mudah diputarkan. Coway sentiasa mendengar suara pengguna. Feedback dari model Villaem yang lama banyak memberitahu bahawa pelanggan mahu tombol yang lebih besar dan mudah untuk mereka yang berusia. Jadi, sekarang Coway telah memakbulkan permintaan pelanggan semua.

Seperti biasa, semua model penapis air Coway turut dilengkapi dengan power saver & low water level indicator. Jadi, pengguna akan lebih jimat dari segi penggunaan air dan elektrik. Barulah semua pengguna happy bila menggunakan penapis air Coway ni kan…

Model penapis air Coway Villaem II turut dilengkapi sengan mood lamp. Jadi bila dapur anda dalam keadaan gelap, anda masih nampak mesin penapis air Coway anda di mana dan mudah untuk anda mencari di mana mesin penapis air Coway Villaem II ni. Tak perlu lagi buka lampu dapur yang terang-terang. Jadi, anda akan mampu tidur semula dengan mudah selepas minum air tu. hehe…

 

Kalau ada yang berminat untuk menggunakan penapis air Coway di rumah anda untuk melengkapkan dapur anda, jom hubungi Azman sekarang.

CALL | WHATSAPP 019 992 1100 (AZMAN)

CALL | WHATSAPP 019 992 1100 (AZMAN)

CALL | WHATSAPP 019 992 1100 (AZMAN)

Atau klik je sini.

Azman akan sedia membantu anda dapatkan penapis air Coway idaman anda secepat mungkin. Anda akan dilayan tanpa prejudis. hehe…

Mudahnya Order Penapis Air Coway Neo

Minat untuk menggunakan penapis air coway Neo?

Zaman sekarang sudah serba moden. Semua dah berada di zaman digital. Semua industri pun turut berubah dan mengikut trend masa kini. Coway pun turut evolve bersama peredaran zaman.

Zaman sekarang kini, sungguh mudah untuk anda dapatkan penapis air coway. Walau di mana pun anda berada, Azman boleh bantu uruskan pesanan anda. Azman pun based di HQ maka lebih cepat untuk proses pesanan anda itu.

Anda cuma perlu whatsapp @ call Azman di 019-992 1100 dan saya boleh bantu terus uruskan pesanan anda. Sekarang kan semua nak benda serba cepat dan mudah. Anda boleh pesan dari mana sahaja. Walau masa dalam jamban tengah membuang. Hahaha…

Azman pasti akan berikan servis yang paling TANGKAS dan TERBAIK untuk semua yang menghubungi Azman. Kami Agen yang terlatih dari HQ memang dididik untuk memberikan yang terbaik kepada semua pelanggan kami. Coway pun ingin menjaga reputasi mereka kan…

Dengan technician-technician yang TERLATIH, mereka turut akan memberikan yang TERBAIK kepada semua pelanggan Coway. Laju je siap pasang di dapur anda.

CALL | WHATSAPP 019 992 1100 (AZMAN)

CALL | WHATSAPP 019 992 1100 (AZMAN)

CALL | WHATSAPP 019 992 1100 (AZMAN)

Customer semua pun HAPPY. Mestilah pelanggan puas hati… Sebab kami dari sales, installation sampai ke after sales servis akan memberikan yang TERBAIK kepada semua pelanggan penapis air Coway kami.

Anda masih belum pakai penapis air Coway? Bila nak bagi anak bini pakai minum air bersih?

Anak-anak di rumah pasti akan gembira juga. Sebab senang sangat nak minum air bersih. Diorang tinggal nak picit je terus minum. Dapat minum air sejuk pula tu. Musim-musim panas ni, sedap betul la tekak kan. Baguslah kan anak-anak minum air kosong kerap kan?

Nota kaki: Sayangilah anak & isteri di rumah anda…

Penapis Air Coway Neo

Penapis Air Coway MAMPU MILIK

Zaman sekarang, mesti semua orang ingin sediakan yang terbaik untuk keluarga terutama anak-anak. Daripada tempat tinggal, pelajaran, keselesaan, perlindungan dan macam-macam lagi. Tetapi, semua ini pasti tidak berguna kalau anak kita sering sakit dan lemah kan?

Untuk kesihatan anak kecil, yang paling penting mestilah apa yang mereka makan dan minum bukan? Berikan makanan yang berkhasiat, atau boleh juga berikan makanan tambahan untuk nutrisi yang lengkap bagi mereka.

Pengambilan air juga tidak kurang pentingnya. Jika anak-anak sering mengambil air manis atau air berperisa selain air putih, pasti kerana mereka kurang mendapatnya di rumah. Jika mereka sudah dilatih dari rumah untuk mengambil air putih yang banyak atau kerap, sudah pasti mereka akan menjadi biasa untuk meminumnya.

Kini, Coway memperkenalkan mesin penapis air yang MAMPU MILIK untuk semua golongan. Memperkenalkan, mesin penapis air Coway NEO!

Penapis air Coway Neo ini menyediakan seisi keluarga anda air yang ditapis BERSIH dan SELAMAT diminum. Dengan menggunakan 6 peringkat filter, termasuk Nanotrap filter, air yang keluar dijamin selamat untuk diminum oleh semua peringkat umur.

Penapis air Coway Neo turut menyediakan 3 suhu air iaitu panas, sejuk dan suhu bilik. Tangki air panas 1.0L, air sejuk 2.3L manakala air suhu bilik sebanyak 2.5L. Ini, sudah memadai untuk seisi keluarga dalam 2-4 orang.

Penapis air Coway Neo turut disertakan sijil dari jakim dan SIRIM Malaysia. Jadi anda boleh menggunakan penapis air Coway Neo ini tanpa ragu-ragu. Rujuk laman web Halal JAKIM di sini.

Sekarang, dengan promosi Wow 5 Plan dari Coway, anda semua boleh memiliki penapis air bertaraf antarabangsa ini di dalam dapur anda dengan harga serendah RM85 sebulan!

Cuma RM85 sebulan!

Cuma RM85 sebulan!

Cuma RM85 sebulan!

Betul… Cuma RM85 sebulan. Ini bermakna, cuma serendah RM2.83 sehari. Kalau duduk rumah bertiga, Kos anda cuma 94sen seorang sehari! Ini lagi murah daripada beli air mineral 500ml setiap seorang!!! Boleh minum tanpa had pula tu dengan penapis air Coway ni.

Bukan itu sahaja, Coway sentiasa mengutamakan pelanggan. Jadi, Coway tetap akan memberikan servis yang PERCUMA setiap 2 bulan. DAN… PERCUMA penukaran filter setiap 4 bulan. Bukan itu sahaja…

PERCUMA Pendaftaran

PERCUMA Pemasangan

PERCUMA Cas buruh

Semua yang TERBAIK untuk anda sekeluarga sudah ada di Coway. Jadi tunggu apa lagi?

CALL | WHATSAPP | SMS 019 992 1100 (Azman)

Azman pasti akan bantu anda mendapatkan penapis air Coway Neo ini dengan pantas dan tangkas!

nota kaki: Promosi Wow 5 ini sah sehingga 24 Jun 2019 sahaja dan tertakluk kepada terma & syarat.

 

Dapur Cantik Dengan Coway

Bila kita dah ada rumah sendiri, mesti kita nak buat cantik-cantik kan? Semua orang mesti ada idea untuk rumah impian sendiri. Dan sudah pasti semua orang ada idea untuk hias dalaman rumah dengan konsep yang pelbagai masa kini.

 

Sebagai manusia, sudah pasti kita suka pada kecantikan. Mata kita mestilah tertarik kepada benda yang cantik. Lagi-lagi kaum hawa luar sana, korang mesti lah minat hias-hias dapur korang kan? Dah situ tempat yang korang selalu ada kan…

 

 

Cantik kan idea salah seorang pengguna Coway ni? Happy betul dia bila nampak model Villaem tu. Sebab kena betul dengan konsep warna dan tema dapur dia. Serba putih semuanya. Korang punya konsep dapur warna apa?

 

Semua design mesin-mesin penapis air Coway sangat sesuai dengan apa jua tema dapur anda. Kerana design penapis air Coway memang bertemakan modern dan futuristic. Hampir semua penapis air Coway turut memenangi Red Dot Design award. Rujuk sini.

Info: Apa itu Red Dot Design Award? Rujuk sini.

 

Itulah sebab utama ramai pengguna betul-betul meminati mesin-mesin penapis air Coway. Semua design penapis air Coway amat sesuai dengan idea pengguna dan konsep mudah mix & match.

 

Korang ada idea design lain yang menarik yang korang buat dekat rumah? Jom kongsikan bersama.