Penapis Air

Model Villaem antara model penapis air Coway yang terlaris pada masa ini. Dilengkapi dengan teknologi kawalan air terkini. Yang pertama mempunyai 4 jenis suhu air iaitu Panas, Suam, Suhu Bilik & Sejuk.

Maklumat lanjut

Model Petit antara model penapis air Coway telah memenangi beberapa 'award' seperti Red Dot Design Award. Hanya menggunakan 'touch sensor' untuk dapatkan air. Mempunyai 3 suhu air iaitu Panas, Sejuk & Suhu Bilik. Rekabentuk nya sangat menarik membuatkan ramai pengguna tertarik dengannya.

Maklumat Lanjut

Model Penapis Air Coway Inception adalah mesin 2in1 yang mana menghasilkan Air Alkali dan juga Air Mineral. Antara jenama pertama yang menghasilkan Air Alkali suhu sejuk. Pengguna boleh memilih 3 jenis suhu air bagi Air Mineral iaitu Panas, Suhu Bilik & Sejuk. Bagi Air Alkali (pH8.5-pH9.5) pula pengguna boleh memilih antara air Suhu Bilik atau Sejuk.

Maklumat Lanjut

Penapis air pertama di Malaysia menggunakan Teknologi Nanotrap. Menghasilkan Air Mineral dan mempunyai 3 suhu air iaitu Panas, Suhu Bilik & Sejuk.

Maklumat lanjut

Model Penapis Air Coway yang mempunyai kapasiti tinggi iaitu 21 liter. Amat sesuai untuk kegunaan pejabat dan juga tempat awam. Menghasilkan 3 suhu air iaitu Panas, Suhu Bilik & Sejuk. Ia juga dilengkapi dengan tulisan 'Braile' untuk memudahkan bagi pengguna yang mempunyai masalah penglihatan.

Maklumat Lanjut

Penapis Air Coway yang paling asas bagi memenuhi keperluan air bersih. Menghasilkan air Suhu Bilik. Tidak memerlukan penggunaan elektrik.

Maklumat Lanjut